Skrivet av: Cecilia | 5 maj, 2011

Nominerade till final i Webbstjärnan 2011

8B:s revolutionsblogg är nominerade både till bästa bidrag och bäst i klass 6-9. Vi är så stolta över att ha blivit utvada. Konkurrensen är stenhård. Tävlingens  bästa bidrag (och 20 000 :- ) står mellan oss och två lag till, men vilka bidrag. Gymnasieelever som har rest till Tjernobyl och de små gotländska bloggarna går verkligen inte av för hackor. Fotogalleriet från Tjernobyl  måste ni bara se och bloggen om detektiven Emil-böckerna är en sådan där blogg som man aldrig lämnar. man bara klickar sig vidare och förundras.

En annan favorit är Bonjour Stockholm som är nominerad till bästa projektarbete. Några tjejer från Rudbecksskolan här i Sollentuna får mig att vilja vara ung och upptäcka Stockholm igen.

Den 18 maj är det dags för prisutdelning. Då åker några elever och jag in till Webbstjärnan, äter tårta och njuter av uppmärksamheten tillsammans med alla andra fantstiska lärare och ungdomar.

Annonser

Responses

  1. Grattis! Vad roligt!

  2. Men vad fint du skriver om oss ”konkurrenter” som är nominerade. Jag säger detsamma om ert bidrag. Ska bli så roligt att träffas den 18:e. // Marie Andersson och alla elever på Detektivenemilochvi 🙂

  3. Grattis igen!

  4. Tack för att ni klev upp och satte nivån! Ni gör era 4-slides otroligt bra!

    MVH

    /Måns Hanssson


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: